Afspraak – Centrum voor Tandheelkunde Voerendaal – Voerendaal

Afspraak

Bij Centrum voor Tandheelkunde Voerendaal kunt u terecht op afspraak.

Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is.

Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden.

Tijdens onze pauze en administratieve werkzaamheden zijn wij telefonisch niet te bereiken voor het maken van afspraken. Dit is van maandag tot en met donderdag van 10.30-11.15 uur en van 13.15-14.00 uur. Op de vrijdag van 10.30-11.15 en na 12.00 uur. Voor spoedgevallen kunt u ons altijd bereiken via ons reguliere nummer waarna u kunt worden doorverbonden.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit, of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

Angst voor de tandarts

Voor sommige mensen is een bezoek aan de tandarts niet prettig omdat zij bang zijn voor de tandarts. We vinden het belangrijk u op uw gemak te stellen, lees meer. U kunt online veel informatie vinden over angst voor de tandarts, hoe dit voorkomen kan worden op jonge leeftijd en tips voor mensen met angst. U doet er goed aan met ons over uw angst te praten.

Neem contact met ons op