Spoed – Centrum voor Tandheelkunde Voerendaal – Voerendaal

Spoed

Bij tandheelkundige spoedgevallen, ’s avonds en tijdens het weekend kunt u contact opnemen met de waarnemend tandartspraktijk. Via ons reguliere nummer 045-575 38 88 kunnen wij u indien nodig doorverbinden naar de dienstdoende tandartspraktijk. Blijft u na het beluisteren van de tekst op het antwoordapparaat aan de lijn u wordt dan automatisch doorgeschakeld naar de dienstdoende tandarts.

Op de website van tandartsen Heerlen vindt u ook de actuele dienstdoende tandartspraktijk.

Ook tijdens afwezigheid voor een cursus of vakantie is er altijd een afspraak met een collega of collega’s gemaakt om spoedeisende klachten op te vangen.

De avond- en weekenddienstwaarneming is er alleen voor het verlenen van spoedeisende hulp. Dat wil dus zeggen: ongeval, nabloeding of ernstige acute pijn.

Vraagt u bij het maken van de afspraak welke betaalmodus de waarnemend tandarts hanteert. In de meeste gevallen moet er namelijk contant betaald worden, maar niet overal kan dat met de pinpas!
Legitimatie en verzekeringspasje is noodzakelijk. Overleg dus eerst voordat u voor verrassingen komt te staan!

Angst voor de tandarts

Voor sommige mensen is een bezoek aan de tandarts niet prettig omdat zij bang zijn voor de tandarts. We vinden het belangrijk u op uw gemak te stellen, lees meer. U kunt online veel informatie vinden over angst voor de tandarts, hoe dit voorkomen kan worden op jonge leeftijd en tips voor mensen met angst. U doet er goed aan met ons over uw angst te praten.

Neem contact met ons op