Spoed – Centrum voor Tandheelkunde Voerendaal – Voerendaal

Spoed

Bij tandheelkundige spoedgevallen, ’s avonds en tijdens het weekend kunt u contact opnemen met mondzorg poli Geleen. Via ons reguliere nummer 045-575 38 88 kunnen wij u indien nodig doorverbinden naar de mondzorgpoli Geleen. Blijft u na het beluisteren van de tekst op het antwoordapparaat aan de lijn u wordt dan automatisch doorgeschakeld of bel direct met mondzorgpoli Geleen 046-3030360.

Tijdens afwezigheid voor een cursus of vakantie is er altijd een afspraak met een collega of collega’s gemaakt om spoedeisende klachten op te vangen. Dit wordt kenbaar gemaakt op het antwoordapparaat via ons reguliere telefoonnummer.

De avond- en weekenddienstwaarneming is er alleen voor het verlenen van spoedeisende hulp. Dat wil dus zeggen: ongeval, nabloeding of ernstige acute pijn.

Betaling volgens de voorwaarden van de mondzorg poli Geleen.
Legitimatie en verzekeringspasje mee te brengen is noodzakelijk.

Adres Mondzorg poli Geleen, Frans Erenslaan 103, 6164 JG Geleen.

 

Angst voor de tandarts

Voor sommige mensen is een bezoek aan de tandarts niet prettig omdat zij bang zijn voor de tandarts. We vinden het belangrijk u op uw gemak te stellen, lees meer. U kunt online veel informatie vinden over angst voor de tandarts, hoe dit voorkomen kan worden op jonge leeftijd en tips voor mensen met angst. U doet er goed aan met ons over uw angst te praten.

Neem contact met ons op